Français  Nederlands  

Garage D'hont
 
P. Benoitstraat 1, 8570 Vichte
Telefoon: +32/(0)56 /778515    Gsm: +32/(0)498 /923076    

Welkom op de site van Garage D'hont

Garage Carrosserie D’hont, opgericht in 1977 door de toen 21 jarige Jean Marie D’hont, is een familiaal autobedrijf opgericht en gevestigd te Vichte. Vanaf de oprichting stonden de klanten bij Jean Marie centraal en hechtte hij veel belang aan het leveren van een goede service en het persoonlijk contact met zijn klanten.

Intussen beschikt Garage Carrosserie D’hont over een zeer trouw cliënteel en is het bedrijf sterk gegroeid. In 1990 vond de verhuis naar een nieuwe en modernere locatie in de Peter Benoitstraat 1 te Vichte plaats. Daarnaast is het familiaal karakter verder uitgebreid met de komst van Mevrouw D’hont in 1982 en de zoon Emanuel in 2004. Samen met Jean Marie zijn zij verantwoordelijk voor het dagdagelijks runnen van de activiteiten.

Bij Garage Carrosserie D’hont kunt u voor zowat alles wat met uw wagen te maken heeft terecht:
- De aankoop van nieuwe en recente
tweedehandswagens met garantie,
- Onderhoud- en herstellingswerken,
- Depannage,
- Autoruiten,
- Carrosserie en spuitwerk,
dit voor zowel personenwagens, bestelwagens en lichte vrachtwagens. Dankzij de voortdurende inzet van Jean Marie, Lieve en Emanuel is er een diepgaande vakkennis en een zeer sterke expertise in BMW aanwezig.

U kunt ons bereiken vanaf de autosnelweg E17, afrit 4 Deerlijk – Vichte. Bij het verlaten van de snelweg volgt u richting Vichte. U kan ons vinden na de tweede lichten tussen de Okay Supermarkt en het Gabriëls tankstation.

Neem gerust een kijkje op de pagina met ons aanbod tweedehandswagens.
Voor verdere vragen of informatie staan wij met plezier ter uwer beschikking.
© 2010 - 2016 - AutoScout24 / Garage D'hont - BE 0678.029.802Manage this site